Vælg en side

Forandring og Forankring

af | 13. nov 2017 | Artikler

Jeg har ventet længe på dette øjeblik. Jeg har kæmpet for at komme hertil. Jeg ved, det er det helt rigtige, og jeg glæder mig afsindig meget, til at komme i gang.

Fra i dag, 13. november 2017, kan du på www.coachbycoach.dk læse om, hvad jeg skal arbejde med de kommende mange år. I min egen virksomhed. Under anvendelse af min egen tid. Med udgangspunkt i mit ”Why” og med afsæt i, hvad mine kunder gerne vil.

Vejen hertil har været markant anderledes, end jeg havde forestillet mig. Jeg tror ikke nødvendigvis på, at mennesket har en fri vilje. Kunne du eksempelvis vælge, ikke at få stillet det spørgsmål? Jeg tror til gengæld på, at alle mennesker er helt frie til at forholde sig til, hvad de gør med det, de oplever, det de møder, både når det er smukt og dejligt, og når det er det modsatte.

Så uden at dvæle ved fortiden – jeg har kortlagt fakta, resultater og læring – så nu er jeg i gang med at skabe noget helt nyt. En virksomhed, hvor jeg skal arbejde med præcis det, jeg er bedst til og samtidig har mest lyst til. At skabe forandringer, og forankre dem. Uanset om det er med mennesker eller virksomheder. Uanset om det er med udgangspunkt i noget der ”bøvler”, en god idé, et ønske eller noget helt fjerde.

Med mere en 25 års erfaring som leder, coach, mentor og sparringspartner, i flere forskellige virksomheder, af forskellig størrelse, og på forskellige organisatoriske niveauer, glæder jeg mig til at bringe min erfaring og mine ideer i spil i helt nye sammenhænge.

Forretningsudvikling, Digitalisering, Innovation er områder, som jeg har arbejdet med i rigtig mange år. Områder som rummer et utal af muligheder, og hvor det nok, i mange situationer, mere handler om bevidste fravalg end for mange tilvalg.

Lederudvikling, Temaudvikling, Individudvikling er udvikling, på 3 forskellige abstraktionsniveauer, og som kan være meget fokuseret på bestemte emner. Det kan også være bredere, og mere målrettet på generelle kvalifikationer og evner. Uanset hvad, så er det med afsæt i mennesker, der, når de har et ønske om forandring, kan opnå præcis det, de gerne vil.

Stress er på et og samme tidspunkt noget der tales virkelig meget om og potentielt også for meget. Specielt når det, der er udgangspunkt for samtalen, måske er baseret på en fejlfortolkning af, hvad der allerbedst hjælper mennesker, der føler sig belastet udover, hvad de kan klare. Jeg er meget optaget af netop dette emne og har igennem MINDSTRAIN certificeringen allerede talrige eksempler på, at denne metode virker markant bedre. Stress er ikke farligt. Det er en mental og fysiologisk tilstand, som mennesker har og skal have. Tanker om stress kan være farlige, altopslugende og virkeligt ubehagelige. Stress er ikke en sygdom, men en tilstand du selv kan ændre. MINDSTRAIN metoden, der blandt andet bygger på META Kognitiv Psykologi, er værktøjet.

Så nu er jeg her. Ved starten af et helt nyt kapitel. En verden af muligheder der ligger åben. Igennem et hav af tanker der alle, i bagklogskabens ulideligt klare lys, har været med til at bringe mig hertil og forme mig til den, jeg vælger at være. Jeg var med sikkerhed aldrig nået helt frem hertil, uden min Marie, som er og har været, helt vanvittig fantastisk og dejlig, hele vejen.

Ring (30 46 56 66), skriv en mail (cb@coachbycoach.dk), send en SMS, en brevdue eller røgsignaler – gør blot noget – tag det første skridt – dét er altid det sværeste og samtidig det vigtigste – forandring starter hos dig!

Hav en fantastisk dag.

 

NB På trods af, at algoritmerne på diverse SoMe platforme, måske ikke favoriserer det, så er du meget velkommen til at dele – det ville glæde mig.

Med de bedste og mest positive tanker

Claus

Share This